Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εδώ και δυο χρόνια διεκδικεί επάξιο το ρόλο του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ειδικός επί των τρέιλερ, πλέον ο δημοσιογράφος, κάθε εβδομάδα ενημερώνει την Ελένη Μενεγάκη και την παρέα της για όποια νέα ταινία πρόκειται να βγει (ανεξαρτήτου εποχής).

Σήμερα σειρά είχε η ταινία «Οι επιβάτες» με την Τζένιφερ Λόρενς. Η Ελένη προσπάθησε να καταλάβει την υπόθεση της ταινίας αλλά… δεν τα κατάφερε.

«Ποιο ήταν το σημείο κλειδί στο τρέιλερ» τον ρωτάει η παρουσιάστρια ελπίζοντας πως θα της δοθεί απάντηση. Η απάντηση δόθηκε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και η Ελένη Μενεγάκη μην μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της σχεδόν έπεσε στο πάτωμα.

Τι έκανε η υπόλοιπη ομάδα;

Δείτε το απόσπασμα

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.