Στη καλύτερη φάση της ζωή της φαίνεται πως βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη. Η ευτυχισμένη μανούλα απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με το σύζυγό της Θοδωρή Μοροσούλη και την μόλις 4 μηνών κορούλα της ενώ την ίδια στιγμή σχεδιάζει την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H παρουσιάστρια που αγαπά τα social media πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της ίδιας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ αγκαλιά με τον αγαπημένο της σκύλος.

Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, όπως γίνεται άλλωστε σε κάθε της ανάρτηση, ένα όμως ήταν αυτό που ξεχώρισε. Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της Ελεονώρας θέλοντας να μάθει αν έκαναν μπάνιο την μπέμπα τους στη θάλασσα. «Τη μπεμπούλα την κάνατε μπανάκι στη θάλασσα;», ρώτησε με την Ελεονώρα να της απαντά «Εννοείται! Για την ακρίβεια μόλις ολοκληρώσαμε ακόμα ένα μπάνιο. Της αρέσει η θάλασσα, όλο γελάει. Εσείς πώς περνάτε; Σας βλέπω».

Ελένη και Ελεονώρα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλούν είτε μέσω μηνυμάτων είτε διαδικτυακά. Τι λέτε θα απαντήσει η παρουσιάστρια του Alpha πώς τα περνάει;

Γουφ…???

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on