Η Ελένη Μενεγάκη είναι ειδική σε θέματα σχέσεων, η καλύτερη συμβουλάτορας όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον της και ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να διαχειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι στιγμές που και η ίδια «σηκώνει τα χέρια ψηλά» και δεν έχει τι να πει. Μια τέτοια στιγμή υπήρξε στη σημερινή εκπομπή… Ανάμεσα στα θέματα που προβλήθηκαν είδαμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Γιαννόπουλου στην Ελεονώρα Μελέτη που αφορούσε την προσωπική του ζωή και την… απιστία. «Έχω απιστήσει και το είπα και εκείνη την ημέρα κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας», δήλωσε ο πρωταγωνιστής του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, «Το Σόι Σου» αφήνοντας άφωνη την Ελένη Μενεγάκη. «Θα τρελαθώ. Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ να μας έχει συμβεί ή να μας πει φίλη μας να της έχει πει ο σύντροφός της «Δε σου είπα τα νέα σε απάτησα…», δεν έχω φθάσει σε αυτό το κεφάλαιο, μάθημα πολύ προχωρημένο. Μα να σου πει ο άλλος κατάμουτρα ότι σε έχει απατήσει…», είπε και σωριάστηκε στο τραπέζι.

Οι συνεργάτες της συμφώνησαν μαζί της εξηγώντας πως το βασικό θέμα δεν είναι η αποκάλυψη της απιστίας, που και αυτό αποτελεί ένα σοκ αλλά είναι ειλικρινές, αλλά η απευθείας συνεύρεση με τον άνθρωπο που σε «πρόδωσε».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην Ελένη