Για δεύτερη φορά βρέθηκε εκτός GNTM η Άννα Τσακουρίδου. Τα κορίτσια του reality μοντέλων είχαν σήμερα μια πολύ διαφορετική δοκιμασία να φέρουν εις πέρας. Άφησαν πίσω τη θηλυκή τους πλευρά και έγιναν αρσενικά για ένα κλικ.

Την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Μαριάννα Παινέση ενώ τις δυο χειρότερες τις είχαν η Άννα Τσακουρίδου και η Άννα Αμανατίδου με την πρώτη να αποχωρεί. Βέβαια ήταν από τις ελάχιστες φορές που οι κριτές διαφώνησαν πολύ με το άτομο που έπρεπε να αποχωρήσει σήμερα από το GNTM.

«Το κορίτσι που θα μαζέψει σήμερα τα πράγματά του και θα φύγει σήμερα από το παιχνίδι είναι η Άννα Τσακουορίδου», είπε η Βίκυ Καγιά.

«Είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ και αυτή τη φορά κλαίω και λίγο. Να πω ότι δεν το περίμενα; Το περίμενα απλώς ήθελα να συνεχίσω λίγο παραπάνω», είπε η 24χρονη.

«Είσαι φανταστική και θέλω να το πιστέψεις και να πας να βρεις ένα γραφείο γιατί πραγματικά έχεις δυνατότητες», δήλωσε η Βίκυ Καγιά η οποία δεν θεώρησε πως ήταν η κοπέλα με τη χειρότερη φωτογραφία.

Η Ειρήνη Καζαριάν, κολλητή φίλη της Άννας, μιλώντας στην κάμερα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ανέφερε φανερά συγκινημένη «φεύγει για δεύτερη φορά… τι να πω ότι δε στεναχωρήθηκα; στεναχωρήθηκα. Έχουμε έρθει πολύ κοντά… ελπίζω να μην ξανά έρθει».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο GNTM