Εκκένωσαν ταχυδρομείο υπό το φόβο διαρροής αερίου: Τελικά ήταν ένα φρούτο


Η έντονη μυρωδιά που προερχόταν από ένα ύποπτο πακέτο, σε ταχυδρομείο στη Γερμανία, είχε ως αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο χώρος και 6 άτομα να πάνε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, η Αστυνομία ανακάλυψε ότι η έντονη μυρωδιά που προκάλεσε τον πανικό δεν προερχόταν τελικά από κάποιο επικίνδυνο αέριο, αλλά από φρούτα ντούριαν (durian), που έχουν γίνει… διάσημα για την ιδιαίτερα έντονη μυρωδιά τους.

Το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο ταχυδρομείο της πόλης Σβάινφουρτ, στη Βαυαρία, καθώς υπήρχε ο φόβος ότι ένα πακέτο απελευθέρωνε κάποια επιβλαβή ουσία.

«Λόγω του άγνωστου περιεχομένου, αρχικά δεν ήταν σαφές εάν το ύποπτο πακέτο ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο», εξήγησαν οι Αρχές.

Δώδεκα εργαζόμενοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες καθώς ένιωθαν ναυτία, ενώ οι έξι από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ενώ το κτήριο εκκενώθηκε.

Τελικά όμως η αστυνομία διαπίστωσε ότι το πακέτο περιελάμβανε τέσσερα φρούτα durian, που είχαν σταλεί σε έναν 50χρονο κάτοικο της πόλης, από έναν φίλο του στη Νυρεμβέργη, σύμφωνα με το CNN.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!