Αυλαία έριξε χθες βράδυ το GNTM με νικήτρια να αναδεικνύεται η Ειρήνη Καζαριάν.

Μετά τον τελικό, οι άλλες δυο φιναλίστ, η Εβελινα Σκίτσκο και η Μαριάννα Παινέση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου-Κου» για το πώς νιώθουν μετά από αυτό το ταξίδι, για το αν θεωρούν δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά και για το αν έχουν μετανιώσει για κάτι.

«Νιώθω τέλεια, η νίκη της άξιζε πάρα πολύ η νίκη. Δε το περιμέναμε, ήταν κάτι ανατρεπτικό αλλά δούλεψε πάρα πολύ και το άξιζε. Δεν απογοητεύτηκα καθόλου γιατί ξέρω ότι δούλεψα πολύ σκληρά και πέτυχα πολλά πράγματα για μένα και τον εαυτό μου και τώρα θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω κάτι πολύ ωραίο και μεγάλο έξω. Χαίρομαι πάρα πολύ που τώρα θα πάω στη μικρή μου και θα είμαι μια χαρά» είπε η Εβελίνα που θεωρούνταν το φαβορί του GNTM από την αρχή.

Η Μαριάννα Παινέση με τη σειρά της ανέφερε : «Έχουμε νικήτρια, την Ειρήνη. Συηγχαρητήρια. Την αγαπώ πάρα πολύ γιατί είχαμε έρθει πολύ κοντά και πιστεύω ότι θα πάει πολύ μπροστά. Χαίρομαι πολύ που το ταξίδι αυτό τέλειωσε τόσο όμορφα και κατάφερα να είμαι στον τελικό. Ανυπομονώ για την επόμενη μέρα. Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν ίσως να μπω λίγο πιο δυναμικά σε κάποιες φωτογραφήσεις αλλά γενικά δε θα άλλαζα κάτι άλλο».

Δείτε το απόσπασμα