«Είπα Κι Εγώ»: Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει με νέο τραγούδι – Πού θα το ακούσετε


Με ένα νέο τραγούδι θα συνεχίσει ο Πάνος Κιάμος την επιτυχημένη πορεία του.

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που έχει συνδέσει το όνομά του με αμέτρητες επιτυχίες άφησε το σημάδι του στο φετινό καλοκαίρι με το τραγούδι «Δύο Μέτρα Ουρανός», απογειώνοντας τη διάθεσή μας στα ύψη.

Το «Δύο Μέτρα Ουρανός» έχει ήδη συμπληρώσει 18 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, το οποίο αποτυπώνει τα ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις κάθε εβδομάδα, ενώ το video clip του τραγουδιού έχει προβληθεί μέχρι σήμερα πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Ο Πάνος Κιάμος είναι έτοιμος να συνεχίσει στο ίδιο δυναμικό τέμπο με ένα νέο τραγούδι που θα έχει τον τίτλο «Είπα Κι Εγώ».

Τη μουσική του τραγουδιού έχει υπογράψει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους έχει δώσει ο Θάνος Παπανικολάου, ένα δίδυμο καταξιωμένων δημιουργών που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στον Πάνο Κιάμο: «Ολοκαίνουργιος», «Σφύριξα Κι Έληξες», «Κάτσε Και Μέτρα», «Η Σειρά Σου», «Το Αίμα Μου Πίσω», «Εμένα Βρήκες», «Ένα Μαγαζί Απόψε», «Γροθιά Στο Μαχαίρι», «Με Πείραξε» και άλλα.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου θα είναι διαθέσιμο για streaming αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Deezer από αυτή τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου.

Λίγες ημέρες αργότερα το single «Είπα Κι Εγώ» θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music ευρέως σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίας streaming.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!