Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου


Τον δικό της «Γολγοθά» περνάει αυτές τις ημέρες η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, που την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Η αγαπημένη Ελληνίδα καλλιτέχνις μίλησε στο «Secret» των «Παραπολιτικών» για την περιπέτειά της, αλλά και για τις εξελίξεις με τον νέο κορωνοϊό, δίνοντας εύσημα στον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη και στον ειδικό λοιμωξιολόγο Σ. Τσιόδρα για την έγκαιρη αντίδραση της χώρας μας απέναντι στην πανδημία.

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου», ανέφερε και πρόσθεσε πως «δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Εκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορωνοϊό δεν γίνεται να έρχεται».

Η ίδια σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και στον κόσμο με τον φονικό ιό, που έχει φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη μάχη μαζί του. «Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ο,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».

Ωστόσο, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για τα όσα έγιναν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος του κορονοϊού στην Ελλάδα, αφού, όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτα οργανωμένος γι’ αυτή την πανδημία.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος», κατέληξε.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!