Η Δούκισσα Νομικού μετά τον ερχομό του μονάκριβου γιου της, Σάββα, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, δεν κάνει πλέον τόσες δημόσιες εμφανίσεις . Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει επικεντρωθεί στην οικογένεια της καθώς οι προτεραιότητες της έχουν αλλάξει.

Η Ελληνίδα καλλονή έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση εχθές το βράδυ στα βραβεία “Beauty Stars” by Madame Figaro και εντυπωσίασε με την ομορφιά της αλλά και με την γαλήνη που έχει πλέον ως νέα μανούλα.

«Έχω δύο άντρες που λατρεύω. Έχουν αλλάξει τα θέλω μου, έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες μου, ο χρόνος μου, ο τρόπος που αγαπώ.»

Όταν ρωτήθηκε για το Πρω1νό του ΑΝΤ1 και αν ήθελε να το παρουσιάσει, η Δούκισσα αρνήθηκε να απαντήσει στις φήμες. Για τη συγκεκριμένη ατάκα τοποθετήθηκαν στην ομάδα της εκπομπής.

«Την πείραξαν όμως οι φήμες για το Πρωινό… Είχε ακουστεί ότι της είχαν προτείνει το Σαββατοκύριακο και εκείνη είχε πει ότι λόγω οικογένειας δεν θα το έκανε και αν θα έκανε κάτι, θα ήταν το Πρωινό», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Θέση πήρε και η Φαίη Σκορδά για τις συγκεκριμένες δηλώσεις. «Είχε δώσει τότε μία συνέντευξη στο People και υπήρχαν πολλοί δημοσιογράφοι που με ρωτούσαν τότε και συγκεκριμένα».

«Αυτό δεν θα το έλεγε ποτέ η Δούκισσα. Το “φάτε κάποιον να μπω στη θέση του”. Να διεκδικήσει κάτι που θα ήθελε θα το έκανε», συμπλήρωσε ο Δημήτρης.

Δείτε το video παρακάτω: