Δολοφονία στην Άρτα: Ο διάλογος του 29χρονου με την πρώην σύζυγό του – Πώς ξεκίνησε ο καβγάς


Νέα στοιχεία για τις συνθήκες δολοφονίας του 75χρονου από τον πρώην γαμπρό του στην Άρτα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Star, ο 29χρονος και η σύζυγός του χώρισαν συναινετικά, μετά από 2 χρόνια γάμου, στις 2 Αυγούστου.

Ο δράστης, ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, είχε συμφωνήσει να βλέπει το παιδί τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη, βάζοντας όρο να μην είναι παρών, στις παραδόσεις του παιδιού σε αυτόν, ο πρώην πεθερός του.

Στη συμφωνία οριζόταν πως θα έβλεπε το αγοράκι είτε σε δωμάτιο του σπιτιού είτε στην αυλή.

Την ημέρα του φονικού, ο 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καυγάς μεταξύ τους.

Ο 29χρονος ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;».

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και εκεί άρχισαν να λογομαχούν. Τότε εμφανίστηκε ο πρώην πεθερός του και ακολούθησε η δολοφονία, αφού πρώτα ο 29χρονος είχε πάει και είχε πάρει το όπλο από το αυτοκίνητο.

Η πρώην σύζυγός του αναφέρει στην κατάθεσή της για τη στιγμή της δολοφονίας: «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου».

 
Από την άλλη, ο 29χρονος επιμένει πως δεν πυροβόλησε εναντίον της, ωστόσο γεννά απορίες στις δικαστικές αρχές το γεγονός πως, ενώ πάει να επισκεφτεί το παιδί του, έχει μαζί του το όπλο.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!