Δημήτρης Φιντιρίκος για Δαλάκα: Της είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor


Στην εκπομπή «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος ρωτήθηκε για την Κατερίνα Δαλάκα και την αποβολή της από το Survivor All Star. Ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω να επικοινωνήσω μαζί της από τα Χριστούγεννα που τα περάσαμε μαζί. Από εκεί κι έπειτα, μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος και της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει. Και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι είχε λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, είχε φτάσει και στα δύο στον τελικό, είχε κερδίσει το ένα και δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο, από την στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη γιατί από την στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε  έχω ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες για όλους τους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο» σημείωσε επίσης ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Κλείνοντας ο επιχειρηματίας τόνισε: «Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και επειδή γράφτηκαν πολλά, φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με το τι γίνεται μέσα, ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του, καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω τους αγώνες μου έξω».

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και την ψυχολογία της καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ζωή συνεχίζεται και σημασία έχει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι. Έτσι έχω μάθει να κάνω κι εγώ ο ίδιος από μικρό παιδί. Όλοι πέφτουμε. Σημασία έχει να σηκωθούμε πιο δυνατοί και φυσικά να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Η ζωή δεν τελειώνει με ένα παιχνίδι» κατέληξε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

πηγή: enikos.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!