Δημήτρης Παπανώτας για Κατερίνα Ζαρίφη: Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν…


Ο Δημήτρης Παπανώτας πόσταρε στο instagram, μία φωτογραφία της παρουσιάστριας της εκπομπής “Καλοκαίρι #not”, Κατερίνας Ζαρίφη και σχολίασε πως τα στερεότυπα της τηλεόρασης καταρρίφθηκαν.

“Είχαμε μάθει στην τηλεόραση τρείς δεκαετίες τώρα, ότι ο παρουσιαστής, ε, άντρας είναι, μπορεί να έχει και λίγο κοιλίτσα. Αρκεί να τα λέει.

Δε χρειάζεται να είναι και μοντέλο… Αλλά η παρουσιάστρια, δεκαετίες τώρα ΠΆΝΤΑ wannabe Μενεγάκη. Με τις τέλειες αναλογίες, το τέλειο χαμόγελο, τα μινάκια της μάνας, την τσαχπινιά… την θηλυκότητα στο δεν πάει περαιτέρω… Κι ας μην είναι και ο Αϊνστάιν… Ε όλα αυτά last year όπως βλέπετε.

Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν. Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν που λέει και ο Σαββόπουλος και τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης.

Τα αρσενικά, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γρήγορα στα γυμναστήρια να στρώσουμε μούσκουλο…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είχαμε μάθει στην τηλεόραση τρείς δεκαετίες τώρα, ότι ο παρουσιαστής, ε, άντρας είναι, μπορεί να έχει και λίγο κοιλίτσα. Αρκεί να τα λέει. Δε χρειάζεται να είναι και μοντέλο… Αλλά η παρουσιάστρια, δεκαετίες τώρα ΠΆΝΤΑ wannabe Μενεγάκη. Με τις τέλειες αναλογίες, το τέλειο χαμόγελο, τα μινάκια της μάνας, την τσαχπινιά…την θηλυκότητα στο δεν πάει περαιτέρω… Κι ας μην είναι και ο Αϊνστάιν… Ε όλα αυτά last year όπως βλέπετε. Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν. Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν που λέει και ο Σαββόπουλος και τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης. Τα αρσενικά, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γρήγορα στα γυμναστήρια να στρώσουμε μούσκουλο…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις22 Αύγ, 2019 στις 12:28 πμ PDT



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!