
Δημήτρης Κοργιαλάς: Φωτογραφίζει τον γιο του μέσα στο σπίτι τους
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.
Ο μπέμπης, που θα πάρει το όνομα Θανάσης από τον πατέρα του τραγουδιστή, ήρθε στον κόσμο με… ροκ τρόπο, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος μιλώντας αποκλειστικά στο People μέσα από το μαιευτήριο.
Ο Δημήτρης, που άφησε για λίγο την αγαπημένη του και το παιδί τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φαίνεται πως είναι «κλασσικός» χαζομπαμπάς, καθώς, όχι μόνο έκανε γνωστή την άφιξη του πελαργού δημοσιεύοντας φωτογραφία στα social media, αλλά και αποκάλυψε το πρώτο ενσταντανέ με το μωρό στο σπίτι.
«Αυτό!», έγραψε, το βράδυ της Δευτέρας, στο Facebook και δημοσίευσε φωτογραφία με τα ποδαράκια του νεογέννητου!