Δεν ξέρεις τίποτα! | 4 αναπάντεχα σημεία που ανυπομονεί να την αγγίξεις


Ανοίγουμε το κεφάλαιο γυναικεία διέγερση και ερωτικά χάδια…
Οι άντρες (ναι, ναι και εσύ που διαβάζεις) είναι απόλυτα προβλέψιμοι στα ερωτικά τους αγγίγματα… Στήθος, οπίσθια και… εκεί χαμηλά (με την ίδια πάντα σειρά, πφφ!). Αν θες να ξεχωρίσεις και να γίνεις ο εραστής, που την επόμενη μέρα η δικιά σου θα μιλάει στις φίλες της για τις επιδόσεις σου, άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε τα 4σημεία που οι περισσότεροι άντρες αγνοούν, αλλά οι γυναίκες λατρεύουν να  τις αγγίζουν!
(μας στέλνεις ευχαριστώ όποτε θες!)

Η παλάμη του χεριού
Η μαγεία του ότι στοχεύεις σε ανεξερεύνητες περιοχές είναι η αίσθηση του αιφνιδιασμού, που θα προσφέρεις. Άνοιξε την παλάμη της και με το δάχτυλό σου, χάιδεψε τις γραμμές της και μετά φίλησε τες. Όχι, μόνο θα τρελαθεί με την πρωτοτυπία σου, αλλά στα μάτια της φαντάζεις ένας τρυφερός άντρας, που δεν διεγείρεται μόνο από το ντεκολτέ και τα οπίσθιά της!

Αυτιά/λοβοί
Το ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν τα φιλιά στον λαιμό το ξέρεις ήδη (αν όχι, χρειάζεσαι υπερενταντικά μαθήματα). Το να πλησιάσεις το αυτάκι της, να την φιλήσεις εκεί, να την γλείψεις απαλά, αργά και απόλυτα αισθησιακά είναι πληροφορία που είτε αγνοείς είτε απλά την επίμαχη ώρα ξεχνάς. Παρόλο που οι λοβοί πιθανότατα δεν ερεθίζουν εσένα πρέπει να γνωρίζεις πως είναι απίστευτα ευαίσθητο σημείο για τη γυναίκα. Με την ανάσα σου και τα χείλη σου κάνε την να διεγερθεί σε ένα δευτερόλεπτο. Δύο πράγματα να έχεις στο νου σου… Μην χώσεις άγαρμπα τη γλώσσα σου μέσα στο αυτί της και δεύτερον τη στιγμή που θα την φιλάς πες της με αισθησιακή φωνή… «σε θέλω»… Θα την στείλεις σε άλλα επίπεδα ηδονής!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!