Δείτε την Matina Zara live στο Bourbon την Κυριακή 16/12


Η Matina Zara και η μπάντα της σε μία μοναδική εμφάνιση, την Κυριακή 16/12.

H ταλαντούχα τραγουδοποιός επιστρέφει εκεί όπου άρχισαν όλα και δίνει το ρυθμό της στο «Bourbon», το στέκι στο οποίο έκανε τις πρώτες live εμφανίσεις της, αυτή την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, στις 22:30!

Πλαισιωμένη από την μπάντα της, η ταλαντούχα τραγουδοποιός, ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, θα παρασύρει το κοινό με τις μοναδικές της ερμηνείες και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.

Ερμηνεύοντας τα τραγούδια της «Kiss And Tell» και «Lose It All», που κυκλοφορούν από την Panik Records και έχουν αγαπηθεί από το κοινό, καθώς και άλλες επιτυχίες, η Ματίνα Ζάρα θα κάνει το κυριακάτικο βράδυ στην Γλυφάδα ανεπανάληπτο!

 

Διάβασε τη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε η Ματίνα στο GetGreekMusic

Το νέο σου single ονομάζεται “Kiss and tell”. Πες μας λίγα λόγια για αυτό
Το Kiss and Tell ήταν το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Μου βγήκε σε μια ώρα…στίχοι και μουσική. Είναι ένα από τα πολλά τραγούδια που έγραψα στη Σκιάθο και η ιστορία μιλάει για κάτι που έζησα στο νησί. Περιγράφω από την αρχή μέχρι το τέλος ακριβώς τι έγινε με ένα παιδί που γνώρισα εκεί. Αν κάτσει δηλαδή κάποιος και διαβάσει τους στίχους που έχω γράψει, θα καταλάβει το σκηνικό που έκανε αυτός να με «ρίξει»!

Πόσο εύκολο είναι για σένα λόγω μουσικού ύφους να κάνεις καριέρα στην Ελλάδα;
Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό. Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που ακούει και του αρέσει αυτό το μουσικό ύφος. Είμαι τυχερή που έχω άτομα εδώ που με πιστεύουν, όπως έχω την εταιρία μου την Panik Records και φυσικά έχω πίστη στον εαυτό μου. Στην τελική, όλα είναι στο χέρι του κοινού. Για αυτό είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ χαρούμενη και συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου.

Βρείτε την Matina σε: Facebook / Instagram / Twitter

 

 

View this post on Instagram

 

“Some women fear the fire, some women simply become it…” ? Throwback to choreography rehearsals for @acroliveofficial Τα λεμε αυριο εκει! ?♥️ #practicemakesperfect #rehearsal #choreography #dance #sing #womanlikeme #littlemix #song #music #perform #live #athens #greece #slowmotion #mirror #georgesabanis #acro #fitness #outfit #grind #motivation #tbt #nickiminaj

A post shared by Matina Zara (@matina.zara) on



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!