Δήμητρα Γαλάνη – Ευστάθιος Δράκος: «Το Βαλς Των Χαμένων Μετά» διαθέσιμο και σε βινύλιο • Hit Channel


H Δήμητρα Γαλάνη, ο Ευστάθιος Δράκος και ο Νίκος Μωραΐτης προσκαλούν σε ένα «βαλς» υπό τους ήχου του βινυλίου.

Τρεις χαρισματικοί άνθρωποι, τρεις γενιές, τρεις γενιές, τρεις προσωπικότητες: Δήμητρα Γαλάνη, Ευστάθιος ΔράκοςΝίκος Μωραΐτης. Μία απρόβλεπτη καλλιτεχνική συνάντηση τριών γενιών επιβεβαίωσε όλες τις προσδοκίες.

Το κοινό ανταποκρίθηκε με θέρμη στο «Βαλς Των Χαμένων Μετά» από την πρώτη στιγμή. Το αγάπησε το τραγούδησε και το κατέταξε στα κορυφαία της χρονιάς, όπως έπραξε και το Hit Channel.

Η Δήμητρα Γαλάνη έχει χαράξει μία μεγάλη διαδρομή προκλητικών συνεργασιών, έχει κατ’ επανάληψη προτείνει και καθιερώσει νέους καλλιτέχνες, έχοντας παράλληλα πειραματιστεί σε νέους μουσικούς δρόμους με μεγάλη τόλμη. Σήμερα, λοιπόν, επανέρχεται και πάλι με τον Νίκο Μωραΐτη και εμπιστεύεται απόλυτα έναν νέο 25 ετών που, όπως είπε η ίδια, «με μία κίνηση πετάει στα σκουπίδια την άποψη ότι δε γράφονται πια καλά τραγούδια».

«Ευτυχισμένοι Άνθρωποι»: Η Δήμητρα Γαλάνη
σε ένα κινηματογραφικό video clip – αληθινό έργο τέχνης

«Το Βαλς Των Χαμένων Μετά» συνεχίζει το ταξίδι του τώρα και σε βινύλιο για τους λάτρεις και συλλέκτες του είδους.

Το βινύλιο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στη χώρα μας. Σηματοδοτεί την ανάγκη του ακροατή να επιστρέψει σε παραδοσιακούς δρόμους ακρόασης που προφέρουν ποιότητα και σεβασμό στη μουσική.

Με το σκεπτικό αυτό, κυκλοφορεί τώρα στα καταστήματα το βινύλιο αυτής της επιτυχημένης έκδοσης, προσφέροντας την ευκαιρία μιας πιο «μυσταγωγικής» ακρόασης.

«Το Βαλς Των Χαμένων Μετά» κυκλοφορεί σε CD και βινύλιο από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης:
Δήμητρα Γαλάνη, Ευστάθιος Δράκος & Νίκος Μωραΐτης
συστήνουν «Το Βαλς Των Χαμένων Μετά»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!