
Δέσποινα Καμπούρη: Δείτε τις κόρες της να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Η Δέσποινα Καμπούρη φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τις δύο της κόρες, Έλενα και Χριστίνα, αλλά και να μοιράζεται μαζί τους διάφορες δραστηριότητες.
Στο πνεύμα των ημερών, η χαρούμενη μαμά και τα κοριτσάκια της στόλισαν το σπίτι τους και ετοιμάστηκαν να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα.
Μέσω των social media, η Δέσποινα μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, γράφοντας στη λεζάντα: «έτοιμο και το δικό μας δεντράκι! Βάλαμε τα όμορφα φορέματά μας & στολίσαμε για φέτος! Και του χρόνου».
Έτοιμο και το δικό μας δεντράκι! Βάλαμε τα όμορφα φορέματά μας & στολίσαμε για φέτος! Και του χρόνου! ❤️?#Christmastree #happyholidays #mygirls #babyChristina #Helena #stylishkids #dpam #autopouagapountapaidia @dpamgreece