Με αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός Jada Pinkett Smith. Η σύζυγος του Will Smitg αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια δύο εθισμούς με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπη στο παρελθόν.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε εθισμό με το σεξ σε μικρότερη ηλικία. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Οταν ήμουν μικρότερη, πιστεύω ότι σίγουρα είχα κάποιου είδους εθισμό στο σεξ, ότι όλα μπορούν να λυθούν με το σεξ» ενώ μίλησε και για την εξάρτησή της από το αλκοόλ «Θυμάμαι να φτάνω στον πάτο. Ήμουν στο σπίτι μόνη μου, είχα πιει δύο μπουκάλια κρασί και πήγαινα για το τρίτο. Σκέφτηκα “πρέπει να έχω πρόβλημα».

Η ίδια ανέφερε πως κατάφερε να απαλλαγεί από αυτό όταν κατάλαβε πόσο κακό της κάνει «Οπότε το έκοψα μαχαίρι. Μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι άνθρωπος που κάνει κραιπάλες και πάντα πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου. Μπορώ απλά να “κολλήσω” με κάτι. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά γιατί. Η συμπεριφορά που συνδέεται με αυτό. Γιατί αν θες να κάνεις πολύ σεξ, τέλεια, αλλά γιατί το κάνεις; Αυτό πρέπει να κοιτάξεις».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξή της