Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο πιλότος, οι εφιάλτες και οι τύψεις – Ρωτά τι λέει ο κόσμος


Μετανιωμένος δηλώνει τώρα, παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

 Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, όλα θα ήταν διαφορετικά.

Ο ΑΝΤ1 ρώτησε τον 32χρονο πιλότο αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω τι θα έκανε, για να απαντήσει: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου». 

Στο δεύτερο ερώτημα του ΑΝΤ1, αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα».

Γλυκά Νερά: Οι καταθέσεις των αστυνομικών που έφτασαν στη μεζονέτα – Το θέατρο του πιλότου

Σε ερώτηση για τη συγκλονιστική στιγμή που, ενώ έχει διαπράξει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, λίγες μέρες αργότερα αγκαλιάζει τη μητέρα της νεκρής συζύγου του στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα, απάντησε: Και είπε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω την Καρολάιν».

Εφιάλτες και τύψεις
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο πιλότος μετά την ομολογία της δολοφονίας είπε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ: «Είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα.

Έβλεπα στον ύπνο μου την Κάρολαϊν, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω». Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο. «Τι λένε έξω για μένα;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο 32χρονος.

Το παρασκήνιο των επαφών της Αστυνομίας με τον πιλότο 

Το παρασκήνιο των επαφών του δολοφόνου της Καρολάιν με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών επί 37 ημέρες αποκάλυψε το OPEN. Τα λόγια που είπε ο ίδιος μόλις υπέγραψε την ομολογία του είναι τα εξής: «Όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα εφιάλτες. Είχα τύψεις. Η Καρολάιν ερχόταν στον ύπνο μου…».

Όλο αυτό το διάστημα, όμως, ο εν λόγω αστυνομικός στον οποίο τελικώς ομολόγησε είναι ο άνθρωπος με τον οποίο είχε συνεχώς όχι μόνο τηλεφωνικές, αλλά και δια ζώσης επαφές. Και στις μεταξύ τους συνομιλίες αποτυπώνονται τα χίλια πρόσωπα του 32χρονου πιλότου, καθώς και οι συνεχείς εναλλαγές στη συμπεριφορά του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN οι δυο τους είχαν συζητήσει και για τις «φήμες» ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τότε να απαντά: «Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ, έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ψυχολογικό προφίλ του πιλότου – Έτσι έσπασε και ομολόγησε

Απολογείται την Τρίτη ο συζυγοκτόνος
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο 32χρονος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε αναβολή για την Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Γλυκά Νερά: Η υπερασπιστική γραμμή που θα κρατήσει ο 33χρονος ενώπιον του ανακριτή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι ποινές προβλέπει ο νέος Ποινικός Κώδικας

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική περιγραφή του διασώστη του ΕΚΑΒ – Έτσι βρήκε την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ανείπωτος πόνος για τη μητέρα της Καρολάιν – Αγωνία για την τύχη του παιδιού

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!