Γιώργος Χρυσοστόμου: Έπινα αλκοόλ καθημερινά και γινόμουν εύφλεκτος


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια περίοδο στη ζωή του που δούλευε μετά το θέατρο νύχτα και έπινε καθημερινά.

 «Είναι ύβρις να πω πως ένιωθα ότι έχω ταλέντο, αλλά ένιωθα ότι είμαι κάποιος σημαντικός. Τότε αυτό ένιωθα και καταλάβαινα με την άκρη του ματιού μου ότι συγκινούσα όσο ήμουν πάνω στη σκηνή.  

Ευτυχώς που ήρθε η ώρα και ένιωσα ένα τίποτα γιατί καταλαβαίνεις κάποια στιγμή ότι δεν περνάει από κάτω και δεν μπορείς να είσαι πιο έξυπνος από αυτόν που είναι από κάτω ούτε πιο έξυπνος από αυτός που παίζεις. Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μια μέρα αποφάσισα να μην ξαναπιώ, να μην ξαναδουλέψω νύχτα και όλο αυτό άρχισε να πέφτει αν και άφησε μια σκιά για πολύ καιρό.

 Μην παρεξηγηθώ, όμως, δεν ήμουν αλκοολικός, όχι ότι θα είχα πρόβλημα να το έλεγα αλλά έπινα κάθε μέρα. και αυτό με έκανε εύφλεκτο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να ξυπνήσω και όλα ήταν λίγο πιο διαστρεβλωμένα. Δεν ανησύχησα όμως γιατί δεν έπινα ποτέ πριν από την παράσταση, ποτέ δεν σηκώθηκα να πιω κάτι, απλά μετά την παράσταση μέχρι αρκετά πρωί και… καληνύχτα. Μετά κατάλαβα ότι, όντας αναγνωρίσιμος και δουλεύοντας νύχτα, έπινα λίγο γρήγορα γιατί φοβόμουν τον κόσμο που ερχόταν».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!