Γιώργος Σαμπάνης: Τραγουδά το τραγούδι που έγραψε για τη συμμαθήτριά του από το Γυμνάσιο


Ο Γιώργος Σαμπάνης τραγουδά το «Προς Το Παρόν».

Ο Γιώργος Σαμπάνης επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη στους χιλιάδες φίλους του στο κανάλι του στο YouTube.

Ο πιο δημιουργικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της γενιάς του τραγούδησε με την κιθάρα του το «Προς Το Παρόν», το τραγούδι που έγραψε για την Αμαρυλλίς.

«Έχω ανάγκη να σας πω ένα τραγούδι. Ένα τραγούδι που έγραψα στην συμμαθήτριά μου από το Γυμνάσιο και στη φίλη μου πολλά χρόνια την Αμαρυλλίς, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια», είπε και ερμήνευσε το τραγούδι με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με το νέο τραγούδι «Προς Το Παρόν» να μετρά περισσότερα από 1,6 εκατομμύριο views στο YouTube και να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay.

Το «Προς Το Παρόν», με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη στη μουσική και της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους, αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του από την Panik Platinum πριν από δύο περίπου μήνες.

Η εκρηκτική μπαλάντα έγινε αμέσως viral και το music video σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα σκαρφάλωσε στις τάσεις του YouTube, όπου αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 1,6 εκατομμύριο προβολές.

Παράλληλα το τραγούδι ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, έχοντας φτάσει στο No. 11 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!