Γιώργος Σαμπάνης: Είμαι στην κατάλληλη ηλικία για οικογένεια – Δεν είναι έγκυος η σύντροφός του


Πρεμιέρα έκανε στον Βοτανικό ο Γιώργος Σαμπάνης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για πιθανή συνεργασία με τον Snik, ενώ παράλληλα διέψευσε ότι η σύντροφός του είναι έγκυος.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και την Αναστασία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και δημιουργός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και απάντησε για τη συνεργασία του με τον Snik αλλά και τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης της σύντροφου του, Ιωάννας Σαρρή.

«Όχι, δεν περιμένω παιδάκι αλλά θα ήταν ωραίο. Πώς το έβγαλαν αυτό το δημοσίευμα βλέποντας την Ιωάννα; Είναι κάτι πολύ σοβαρό που δεν θα έπρεπε να παίζουν οι δημοσιογράφοι με αυτό χωρίς κανένα δείγμα» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σαμπάνης και πρόσθεσε πως, παρ’ όλα αυτά, είναι στην κατάλληλη ηλικία για να δημιουργήσει οικογένεια.

Για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με τον τράπερ Snik, ο Γιώργος Σαμπάνης απαντά: «Γιατί να μην ξανασυνεργαστώ; Τι μου έκανε ο άνθρωπος; Δεν παίρνω θέση απέναντι στο τι λέει ο κάθε άνθρωπος. Εμείς είχαμε μία υπέροχη χρονιά, ο κόσμος μας επιβράβευσε».

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!