Γιώργος Μαζωνάκης: Η ευρηματική αντίστροφη μέτρηση για το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»


Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Μαζωνάκης;

Η ευρηματική αντίστροφη μέτρηση για το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από μία υψηλής αισθητικής αντίστροφη μέτρηση, μας προσκαλεί στην επίσημη ιστοσελίδα του στη διεύθυνση www.georgiosmazonakis.com.

Τη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 14:00 θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την τριλογία «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», η οποία θα αποτελείται από 3 πράξεις, 3 ξεχωριστές live διαδικτυακές συναυλίες που θα ενώσουν τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφόρησε ένα «Mega Live Album», τη ζωντανή ηχογράφηση της εμφάνισης που έκανε ο στο grand finale της εκπομπής «Σπίτι Με Το Mega» για το 2020.

Το «Mega Live Album» αποτελεί ορόσημο για το ελληνικό τραγούδι, αφού περιλαμβάνει 41 τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο εδώ και δεκαετίες αλλά και νέες, τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη.

Παράλληλα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη συνεχίζει να προτείνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Μετά τα τραγούδια «Δε Γουστάρω», «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα», «Οινόπνευμα Φτηνό», «Διανυκτερεύω» και «Ώρες Μικρές», στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο τώρα το νέο single «Τόσα ράδια».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε πρώτη φορά το «Τόσα Βράδια» στο closing act του επετειακού MadWalk 2020.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!