Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο – «Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στον τελικό»


Τα γυρίσματα του Survivor All Star ολοκληρώθηκαν και ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο έτοιμος για τον Ημιτελικό και τον Τελικό του reality επιβίωσης.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το τέλος του Survivor, τον τελικό και τα επόμενα σχέδιά του.

«Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό. Ας μείνουμε στα αγωνιστικά» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Έφαγα ξύλο όταν βγήκα και υπερασπίστηκα την παραγωγή του Survivor και τη δουλειά μου. Το μετάνιωσα, λέω τι κάθομαι και μιλάω. Πιστεύω ότι είχα δίκιο που βγήκα και μίλησε. Στεναχωρήθηκα που βγήκαν κάποια βίντεο με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν ήμουν παίκτης θα είχα κινηθεί δικαστικά γιατί υπέγραψα για το Survivor και όχι να με δείχνουν να κάνω την ανάγκη μου. Δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast@Star:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!