Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Ελένη Βουλγαράκη – «Έχει κάνει μια σωστή επιλογή»


Η Ελένη Βουλγαράκη μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποφάσισε να  αλλάξει επαγγελματική στέγη για να βρεθεί στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η εκπομπή του Mega έριξε χθες Κυριακή 2/7 αυλαία για τη φετινή σεζόν, ενώ η νεαρή παρουσιάστρια συναισθηματικά φορτισμένη αποχαιρέτησε την ομάδα της.

Το πρωί της Δευτέρας 3/7 ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του στο Πρωινό, αφού παρακολούθησαν το βίντεο με τον αποχαιρετισμό της Σίσσυς Χρηστίδου με την Ελένη Βουλγαράκη, είπε χαρακτηριστικά: «Προχθές με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ με την Ελένη και τον Κοκλώνη για να μου κάνουν πλάκα όλοι μαζί και μου έλεγαν “να μας προσέχεις το κορίτσι και όλα αυτά”.

Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας έχει κάνει μια σωστή επιλογή. Η κοπέλα δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα, τις καθημερινές είχε ραδιοφώνου και το Σαββατοκύριακο την εκπομπή. Ήθελε λοιπόν, να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα και έτσι πήρε την απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Νομίζω έπραξε σωστά, κάθε απόφαση όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα». 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!