Γιώργος Λάγιος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 22 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Αμέλια Σκλαβούνου


Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης με τη Ζόζεφιν βρέθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Λάγιος με την 23χρονη σύντροφό του, Αμέλια Σκλαβούνου.

Αυτή είναι και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους. 

Την αποκάλυψη της σχέσης τους έκανε πρώτος ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος πριν λίγο καιρό αποκαλύπτοντας πως παρότι τους χωρίζουν αρκετά χρόνια, εκείνος είναι 45 ετών και εκείνη 23, έχουν καταφέρει να συνδεθούν τόσο συναισθηματικά όσο και εγκεφαλικά.

Προφανώς και είμαστε ερωτευμένοι. Δεν φαίνεται; Με τη σύντροφό μου συνδεόμαστε συναισθηματικά και εγκεφαλικά και αυτό είναι το πιο ωραίο θεμέλιο.

Δεν υπάρχει συσχέτιση συμβατότητας και διαφοράς ηλικίας. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά ηλικιακά και δεν τα βρίσκουν. Εμείς τα βρίσκουμε μια χαρά και δεν έχουμε κανένα θέμα. Είναι πολύ προχωρημένη για την ηλικία της και είναι μια άξια γυναίκα σε όλα αυτά που κάνει. Είναι ηθική κοπέλα με αξίες και μυαλό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λάγιος για τη σχέση τους στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, κατά τη βραδινή τους έξοδο, οι δυο τους έδειχνα να απολαμβάνουν στο έπακρο ο έναε τη συντροφιά του άλλου και να είναι ιδιαιτέρως διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Δρούκας

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!