Γιώργος Γιαννιάς: Ακούστε το νέο τραγούδι «Κράτησέ Με»


Ένα καλοκαιρινό και χορευτικό τραγούδι με ερωτική διάθεση επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο Γιώργος Γιαννιάς κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κράτησέ Με».

Μετά τo «Θα Φταις», ένα τραγούδι στο γνώριμο ύφος του Γιώργου Γιαννιά που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2019 και την άκρως ερωτική μπαλάντα «Αν Φύγεις» που ακολούθησε το περασμένο Φεβρουάριο, ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής έρχεται για ακόμη μια φορά να μας εντυπωσιάσει.

Ο Γιώργος Γιαννιάς συνεργάζεται στο νέο τραγούδι του με τον Γιάννη Φρασέρη και τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, οι οποίοι υπογράφουν αντίστοιχα τη μουσική και τους στίχους στο «Κράτησέ Με».

Το «Κράτησέ Με» είναι ένα καλοκαιρινό και χορευτικό τραγούδι με ερωτική διάθεση, ένα τραγούδι από αυτά που έχουν αναδείξει τον Γιώργο Γιαννιά ως έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας.

«Παρατημένα είχα όνειρα πολλά, στην πλάτη πίσω διπλωμένα τα φτερά, εκεί με φτάσανε μοιραίες αγκαλιές, οι λανθασμένες μου συχνά επιλογές…», τραγουδά ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Όμως ήξερα πως θα ‘ρθει η δική σου η αγάπη, είχα μια διαίσθηση εσένα πως θα βρω, τώρα τα βαθιά φιλιά μου και τα συναισθήματά μου, πάνω στο κορμί σου όλα στήσανε χορό», συνεχίζει.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά με τίτλο «Κράτησέ Με» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Heaven Music.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!