Γιώργος Αρσενάκος – «Ένα Θέλω Μπορεί»


Ένα όνειρο, μια ιστορία, 12 αρχές ζωής & επιτυχίας
Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφορεί!

«Υπάρχει μόνο ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ»…

Ο Γιώργος Αρσενάκος, συνιδρυτής και CEO της Panik Records, της no1 ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας και ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, αποκαλύπτεται… Το πρώτο του βιβλίο, «Ένα Θέλω Μπορεί», κυκλοφορεί, σε όλα τα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις Έσοπτρον .

Το «Ένα Θέλω Μπορεί» δεν είναι μία βιογραφία, ούτε απλά η εξιστόρηση ενός success story και η πορεία ενός επιτυχημένου manager. Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.

Στο «Ένα Θέλω Μπορεί», η προσωπική εμπειρία γίνεται καθρέφτης για τον καθένα μας, ώστε, παρά τις τυχόν αντιξοότητες, να φτάσουμε από το «θέλω» στο «μπορώ».

«Και, στην τελική, τι ανησυχείς;
Η ζωη φροντίζει για όλα.
Η καρδιά ξέρει.
Ακολούθα την, δεν θα το μετανιώσεις ούτε λεπτό!
»

Γιώργος Αρσενάκος social media
Instagram: https://instagram.com/g_arsenakos
Facebook: https://www.facebook.com/garsenakos



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!