Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Δεν με απασχολεί που ο καθένας βαφτίζει μια συνεργασία μου ως σχέση»


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε τόσο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική αλλά και για όσα ακούγονται σχετικά με τη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

«Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι πολύ περισσότερα πράγματα από όσα είδατε στο πρόσφατο διαφημιστικό. Επειδή συμμετείχα σε 4 σίριαλ και σε μία ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω τα πάντα στο κομμάτι της υποκριτικής», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Στο κομμάτι του ηθοποιού σε ταινίες δράσης είμαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δύο project που συζητούσαμε για το εξωτερικό, έχουν πάει μετά το καλοκαίρι, ετοιμαζόμαστε γι’ αυτά και όταν είμαστε σε θέση, θα πούμε περισσότερα γι’ αυτά», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Η Δήμητρα (Βαμβακούση) είναι μία κοπέλα με δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μία συνεργασία μας. είναι τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή, ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μία συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί», απαντά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή.

 

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή το να έχει κάποιος παιδιά. δεν είναι όμως εύκολο. Αν αξιωθώ να γίνω πατέρας ελπίζω να είμαι αντάξιος» ανέφερε επίσης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!