«Για Σένα Μόνο»: Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής σε ένα συγκινητικό ντουέτο


Η Γιάννα Τερζή και ο Πασχάλης Τερζής μεταφέρουν στο μικρόφωνο την τρυφερή σχέση τους.

Η μελωδική φωνή της Γιάννας Τερζή ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη στιβαρή χροιά του Πασχάλη Τερζή. Πατέρας και κόρη μοιράζονται ένα συγκινητικό και νοσταλγικό ντουέτο που φέρει τον τίτλο «Για Σένα Μόνο».

Μια συνεργασία που είναι αποκλειστικά οικογενειακή υπόθεση και σηματοδοτεί τη μεγάλη επανεμφάνιση του λαοφιλή Πασχάλη Τερζή μετά από συνειδητή απουσία ετών από τα μουσικά δρώμενα.

Ήταν 2016 όταν ο λαϊκός βάρδος κυκλοφόρησε την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», στην οποία συγκέντρωσε εκλεκτούς τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής.

Από την άλλη πλευρά, η Γιάννα Τερζή έχει βρει τη θέση της στο μουσικό τοπίο εμβαθύνοντας όλο και περισσότερο σε ethnic ήχους. Τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι το «Κάρμα» και το «Λόγια Όμορφα», διασκευή της επιτυχίας «Stanga».

Παράλληλα ξεδιπλώνει και το ταλέντο της ως δημιουργός, καθώς έχει υπογράψει τόσο τη μουσική του τραγουδιού «Για Σένα Μόνο» (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και τους στίχους.

Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής - Για Σένα Μόνο

Η Γιάννα Τερζή και ο Πασχάλης Τερζής μεταφέρουν στο μικρόφωνο την τρυφερή σχέση τους και τους αδιάρρηκτους δεσμούς μεταξύ πατέρα και κόρης, με το τελικό αποτέλεσμα να συγκινεί.

Η μαγεία και η τρυφερότητα του τραγουδιού αποτυπώνονται και στο video clip του «Για Σένα Μόνο».

Μια μουσική πρόβα τζενεράλε στην οποία ο Πασχάλης Τερζής θαυμάζει με συγκίνηση την κόρη του Γιάννα, ενώ παρεμβάλλονται πανέμορφες εικόνες των δύο στη γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη, στην οποία πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου τα γυρίσματα υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Μιχελόπουλου.

«Για σένα μόνο να υπάρχω και να ζω, χωρίς φωνή να σου φωνάζω σ’ αγαπώ… Πάρε με πάλι αγκαλιά και χάιδεψέ μου τα μαλλιά, να γίνουμε ένα ακόμα μια φορά», τραγουδούν με μια φωνή.

Το «Για Σένα Μόνο» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!