Για βιασμό και αποπλάνηση της 11χρονης αθλήτριας θα δικαστεί ο προπονητής ιστιοπλοΐας


Την παραπομπή σε δίκη για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση, την αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριας του πριν από 10 χρόνια, προτείνει η εισαγγελέας για τον προπονητή ιστιοπλοΐας, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε από το ίδιο το θύμα του.

Η 21 ετών σήμερα αθλήτρια τον είχε καταγγείλει τον περασμένο Ιανουάριο ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου , παίρνοντας θάρρος να αποκαλύψει την κακοποίησή της, όπως είχε πει, μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

 Κατά την εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του «Χωρίς αιδώ ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον.Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της”, αναφέρει μεταξύ άλλων η εισαγγελέας Θεολόγου Δελλήβεη-Δομένικου στην πρόταση του προς το δικαστικό συμβούλιο.

Η εισαγγελική λειτουργός προτείνει μάλιστα την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου για ακόμα 6 μήνες κρίνοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος “θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη”.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις καταθέσεις της 21χρονης και των γονιών της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του προπονητή, ο οποίος κατά την απολογία του είχε αρνηθεί το βιασμό, υποστηρίζοντας πως είχε σχέση με την ανήλικη αθλήτρια του. Μάλιστα φέρεται να είχε πει πως «Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ»….

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!