Γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ;


Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα μπορούσε να υπάρξει μια σύνδεση μεταξύ εξυπνάδας και σεξουαλικής δραστηριότητας.Τελικά απ’ ότι φαίνεται, κάτι τέτοιο υπάρχει και εξηγεί πολλά κιόλας.

Σύμφωνα, μ’ ένα επιστημονικό blog με τίτλο ”Medical Daily”, σε σχετικά έρευνα που έγινε από την εταιρία Lovehoney (που πουλάει sex toys) φάνηκε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ εξυπνάδας και έντονης λίμπιντο. Σε επόμενη έρευνα, φάνηκε, ότι οι άντρες που κατείχαν πτυχία/μεταπτυχιακά, δεν είχαν τόσο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Για την ακρίβεια, είχαν λιγότερες από 4 συντρόφους μέσα σ’ ένα χρόνο σε σύγκριση με τους απόφοιτους λυκείων. Κάτι τέτοιο είναι περισσότερο περίπλοκο όμως απ’ ότι ακούγεται. Φήμες λένε ότι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με άλλες δραστηριότητες και το sex δεν αποτελεί προτεραιότητα τους. Για να μην μπερδευτούμε, να τονίσουμε ότι το λιγότερο σεξ δε σε κάνει πιο έξυπνη (άδικα τρόμαξες), αλλά η περισσότερη εξυπνάδα σε κάνει να το αποζητάς κάπως λιγότερο. Τι να σου πω, ίσως γι’ αυτούς τους τρομερά έξυπνους, η σεξουαλική πράξη να είναι κάπως πεζή.

Αν σκεφτείς βέβαια ότι οι αρκετά έξυπνοι άνθρωποι έχουν μεγάλο ”κοινωνικό άγχος”, μπορείς να καταλάβεις γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να νιώθει πολύ έξω από τα νερά του σ’ ένα μπαρ ή κλαμπ. Μπορείς επίσης να φανταστείς πόσο θα το σκεφτεί πριν κάνει κίνηση για την πέσει σε κάποιο άλλο άτομο. Έτσι, εξηγούνται πολλά!

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!