Γιατί κάποιοι άντρες εξαφανίζονται μετά το σεξ;


Μια γυναίκα είναι δυνατόν να ερωτευτεί κάποιον εξαιτίας του σεξ και να θέλει να ζήσει μαζί του μια ολόκληρη ζωή!

Δεν συμβαίνει όμως πάντα το ίδιο και με τους άντρες…

Κακά τα ψέματα, η ερωτική πράξη μπορεί να αλλάξει τα πάντα! Μπορεί να ενώσει ανθρώπους, να τους κάνει να ερωτευτούν και να νιώσουν όμορφα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον! Για τις γυναίκες που, όπως είνα γνωστό, είναι πιο εγκεφαλικές από ότι οι άντρες, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το ερωτικό κομμάτι μίας σχέσεις, δένονται ποολύ μετά από μία σεξουαλική πράξη! Νιώθουν αμέσως έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον παρτενέρ τους και θέλουν να του γίνουν…”αυτοκόλλητες”! Ωστόσο στους άντρες αυτός δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο άντρας δεν θεωρεί συναισθηματικά συνδεδεμένος με την παρτενέρ του μετά από το σεξ! Οι γυναίκες αποηγοητεύονται γι’ αυτή τη συμπεριφορά και δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις σε μια σχέση!

Ποιοί είναι, όμως, οι λόγοι που ορισμένοι άντρες έχουν μια τέτοια συμπεριφορά;

1. Δεν του άρεσε

Μπορεί να σας ήθελε πολύ, μπορεί να σας διεκδίκησε μέχρι τέλους, μπορεί να σας είπε ακόμα, ότι δεν σας θέλει μόνο για σεξ, αλλά τελικά, μετά το μοιραίο εκείνος είναι άφαντος! Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο πιο κυνικός, ίσως, είναι ότι απλά δεν το απόλαυσε! Και είναι απολύτως λογικό, όταν κάτι δεν σου αρέσει, να μην το επιδιώκεις ξανά.

2. Αυτό ήθελε

Ε, ναι, μπορεί στις γυναίκες αυτό να μην συμβαίνει σχεδόν ποτέ να συμβαίνει, αλλά στους άντρες συμβαίνει αρκετά συχνά, να είναι καλυμμένοι μόνο με σεξ και τίποτα άλλο! Έτσι λοιπόν πολλές κοπέλες που κάνουν στο μυαλό τους σενάρια για σχέσεις και μακρόχρονες αγάπες, καλό είναι να το ξανασκεφτούν!

3. Η γυναίκα άλλαξε

Πολλές φορές οι γυναίκες σε μια σχέση συμπεριφέρονται τελείως διαφορετικά πριν γίνει η ερωτική πράξη και τελείως διαφορετικά μετά από αυτή. Και συνήθως, βέβαια, αλλάζουν προς το χειρότερο. Άρα λοιπόν είναι λίγο δύσκολο για τον άντρα να υποφέρει την κυκλοθυμία της και έτσι μετά το σεξ σηκώνεται και φεύγει!

4. Δε θέλει σχέση

Μπορεί να του αρέσε το κορίτσι, μπορεί το σεξ σας να ήταν τέλειο, αλλά να μη θέλει σχέση! Μπορεί δηλαδή να μην έχει πρόβλημα να βγεί ξανά μαζί της , αλλά δυστυχώς μπορεί να μην διαθέτει το πακέτο, αυτό που θα τον κάνει να τα παρατήσει όλα και να την ακολουθήσει σε μια κοινή πορεία!

 

 

 

Πηγή: www.manslife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!