Γιατί η συγκατοίκηση σκοτώνει την σεξουαλική ζωή της σχέσης σου;


Όταν η Dr. Brandy Engler ξεκίνησε την καριέρα της ως θεραπεύτρια του σεξ, σχεδίαζε πως θα συμβουλεύει γυναίκες οι οποίες είχαν χάσει την σεξουαλική τους επιθυμία. Αλλά τότε, προς έκπληξη της, άρχισαν να της τηλεφωνούν και πολλοί άντρες. Αυτό που γρήγορα διαπίστωσε ήταν πως οι άντρες είχαν έναν τεράστιο εσωτερικό κόσμο με συναισθήματα και εμπειρίες σχετικά με το σεξ.

Επειδή όμως οι άντρες δεν συνηθίζουν να εξωτερικεύουν και να συζητούν εύκολα τα συναισθήματα τους, το σεξ έγινε η αφορμή για να «ανοιχτούν» λίγο περισσότερο. Και γι΄αυτό το λόγο η D. Brandy έγραψε το βιβλίο της The Men on My Couch, μια συλλογή από πολλές μελέτες σχετικά με τους άντρες που παρακολουθεί. Και σχεδόν όλοι οι άντρες αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα στις μακροχρόνιες σχέσεις τους: η σεξουαλική τους ζωή είχε ξεθυμάνει.

Όταν συγκατοικείς με την σύντροφο σου, συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα: Από τη στιγμή που είχατε συνηθίσει να είστε εραστές, τώρα έχετε μετατραπεί σε συγκατοίκους. Κάτι που δεν είναι απόλυτα ερωτικό, διότι μπορείς να δεις πολλές φορές τη γυναίκα σου σε μερικές καθόλου ελκυστικές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα όταν είναι άρρωστη, έχει κατάθλιψη ή όταν τριγυρνάει όλη μέρα με τις φαρδιές της πυτζάμες γιατί την κάνουν να νοιώθει άνετα στον ύπνο. Και εκεί είναι που χάνεται το μυστήριο ανάμεσα σας. Τότε έχει έρθει και η στιγμή όπου όσο πιο πολύ δένεστε συναισθηματικά, τόσο περισσότερο η σεξουαλική σας επιθυμία αρχίζει να ξεθυμαίνει.

Οπότε τι πρέπει να κάνεις για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το πρόβλημα;

Συμπεριφέρσου σαν ένας φουλ ερεθισμένος έφηβος

Πρέπει να μάθεις να συμπεριφέρεσαι στην σύντροφο σου σαν να είναι ένα σεξουαλικό αντικείμενο και να μην της επιτρέπεις έμμεσα να σε κάνει τον καλύτερο της φίλο. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για σένα. Πρέπει και εκείνη να σε χρησιμοποιεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ίσως να ακούγεται άκομψο σχετικά με όλα όσα ψάχνει μια γυναίκα σε έναν άντρα. Όταν όμως βρίσκεσαι σε μια μονογαμική σχέση, οι γυναίκες θέλουν να τις βλέπεις με ερωτισμό και σεξουαλική επιθυμία, σαν να μην μπορείς να πάρεις τα χέρια σου από πάνω τους.

AdTech Ad

Προσπάθησε να κάνεις τις καθημερινές σας βαρετές δραστηριότητες λίγο πιο σέξι

Αν απλά κάθετε στο νεροχύτη και πλένει τα πιάτα, τότε τι πρέπει να της κάνεις; Δεν χρειάζεται πάντα να είναι σεξ, μπορείς για παράδειγμα να της ψιθυρίσεις κάτι ερωτικό στο αυτί ή να φλερτάρεις μαζί της. Η τεχνική αυτή, θα σε οδηγήσει αυτόματα στις αρχές της σχέσης σου, όπου όλα όσα έκανε, ακόμη και το πιο απλό πράγμα σου φαινόταν απίστευτα σέξι.

Μην περιμένεις να κάνεις σεξ κάθε μέρα

Αν αναζητάς το σεξ πολύ συχνά, τότε το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις με μια βαρετή και υποχρεωτική σεξουαλική επαφή. Από την άλλη μεριά όμως, αν της δώσεις λίγο χρόνο μέχρι να το θελήσει από μόνη της, τότε θα έχεις καυτό σεξ με μια σούπερ ερεθισμένη σύντροφο.

Ξεκόλλα από τις διάφορες θεωρίες που ισχυρίζονται πως τα ερωτευμένα ζευγάρια κάνουν σεξ κάθε μέρα. Όλα είναι θέμα ποιότητας και όχι ποσότητας!Αν καταλάβεις πως έχει χάσει τη διάθεση της για σεξ, απλά κάνε πίσω και μίλησε της ανοιχτά: “Τι θα ήθελες να σου κάνω για να σου φτιάξω τη διάθεση;” Κάτι τέτοιο μπορεί να ανακουφίσει πραγματικά μια γυναίκα. Και επίσης με αυτόν τον τρόπο την αναγκάζεις να ανακτήσει την σεξουαλική της επιθυμία!

 

Πηγή: manslife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!