Γιατί η Αντζελίνα Τζολί κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών της


Την επιμέλεια των παιδιών της φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει η Χολιγουνταινή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί αν δεν αρχίσει να ενθαρρύνει τα παιδιά της να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

«Εάν τα ανήλικα παιδιά παραμείνουν αποκομμένα από τον πατέρα τους και, ανάλογα με τις περιστάσεις που περιβάλλουν αυτή την κατάσταση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του χρόνου που περνούν με την Τζολί και μπορεί να οδηγήσει το Δικαστήριο να ορίσει την πρωταρχική επιμέλεια στον Πιτ», αναφέρουν τα έγγραφα. 

Σύμφωνα με το The Blast, το οποίο επικαλέστηκε πρώτο τη νέα δικαστική απόφαση, δικαστής στην υπόθεση διαζυγίου της Τζολί και του Πιτ διαπίστωσε ότι η έλλειψη «μιας σχέσης με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής» για τα έξι παιδιά του ζευγαριού.

Το US Weekly επιβεβαίωσε την εγκυρότητα των δικαστικών εγγράφων.

Ο δικαστής διέταξε επίσης τη Τζολί να κανονίσει τηλεφωνική επικοινωνία των παιδιών με τους γιατρούς τους, ώστε να τους εξηγήσουν ότι «το δικαστήριο αποφάσισε ότι καθένα από αυτά είναι ασφαλές με τον πατέρα τους». Ο Μπραντ Πιτ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών από το FBI και το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες το Νοέμβριο του 2016.

Οι εκπρόσωποι του Πιτ και της Τζολί δεν έχουν προβεί ακόμη σε σχόλια.

Το δικαστήριο όρισε συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες που η 43χρονη Τζολί πρέπει να έχει διαθέσιμα τα παιδιά στον πατέρα τους αυτό το καλοκαίρι. Ο δικαστής ωστόσο έχει συμπεριλάβει μία εξαίρεση. Επιτρέπει στον μεγαλύτερο γιο, τον 16χρονο Μάντοξ, να επιλέξει αυτός πόσο χρόνο θέλει να περνά με τον πατέρα του.

Η Τζολί επίσης πρέπει να δώσει στον Πιτ την δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε ένα από τα παιδιά ξεχωριστά, παρέχοντάς του τον αριθμό τηλεφώνου τους και επιτρέποντάς του να επικοινωνεί μαζί τους όποτε το επιθυμεί.

Επιπλέον δεν της επιτρέπεται να ελέγχει την επικοινωνία του με τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, υπάρχει αυστηρή προειδοποίηση εάν η Τζολί δε συμμορφωθεί με τις αποφάσεις.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!