Γιάννης Πλούταρχος: Πρώτη επαφή με το νέο τραγούδι «Περνάς Καλά» – Σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους


Ο Γιάννης Πλούταρχος συνεργάζεται με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο απόσπασμα από το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει Γιάννης Πλούταρχος σε συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Περνάς Καλά», το οποίο θα σηματοδοτήσει την πρώτη τους δισκογραφική σύμπραξη.

Τους στίχους του «Περνάς Καλά» υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου, ένας δημιουργός με ξεχωριστή πένα, που συμπληρώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο την ομάδα.

Όπως αποκαλύπτεται, το «Περνάς Καλά» είναι μία δυναμική μπαλάντα στο γνώριμο ύφος του Γιάννη Πλούταρχου.

«Περνάς καλά χωρίς εμένα εκεί που είσαι, έχεις ζωή κανονική ή προσποιείσαι και μια αγκαλιά τις ανασφάλειες να ξεχάσεις ή όπως εγώ δεν βρίσκεις μέρος να ησυχάσεις», τραγουδά με πάθος ο Γιάννης Πλούταρχος πάνω στην υπέροχη σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους και τους μοναδικούς στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Θυμίζουμε ότι την είδηση της μουσικής συνάντησης με τον Γιάννη Πλούταρχου αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Θεοφάνους πριν λίγες ημέρες, δημιουργώντας προσμονή.

Το «Περνάς Καλά» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες ανά την επικράτεια από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Γιώργο Θεοφάνους πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής λίγες ημέρες αργότερα.

 Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!