Γιάννης Πάριος: Δεν ήμουν καλός σύζυγος, ήμουν σπουδαίος πατέρας


Ο Γιάννης Πάριος έδωσε συνέντευξη στοκ ΟΚ! και στον και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και πόσο καμαρώνει που είναι πολύ καλός πατέρας.

 Θεωρείτε ότι τα καταφέρατε περισσότερο στην καριέρα ή την προσωπική σας ζωή;

 Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας. Και είμαι. Καμαρώνω που δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Ενώ μπορούσα, δεν έκανα. Μα εκεί φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας του ανθρώπου, στο πώς θα φερθεί στους γύρω του όταν έχει αυτή τη δύναμη. Ποια δύναμη, αγόρι μου; Τη δύναμη σ’ τη δίνει ο Θεός και κάποια στιγμή σ’ την παίρνει. Όσο μεγάλος και να γίνεις. Για μένα η δύναμη είναι αυτή της ψυχής, της καρδούλας. Εγώ είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου όταν είμαι στην Πάρο, στον βράχο από κάτω, και ψαρεύω για να πιάσω κανέναν σπάρο και κανένα σαργουδάκι και έχω δίπλα μου τον Γιάννη τον κηπουρό και μου λέει ιστορίες για τον πατέρα μου, τον καπετάν Χαραλάμπη. Έχετε τραγουδήσει Άσε με στη μοναξιά μου.

Το έχετε νιώσει όμως;

Πολλές φορές. Επιλεγμένα. Μία φορά στη ζωή μου δεν ήταν επιλογή δική μου και έφταιγα. Και πάντα φταίμε εμείς. Παρόλο που λέει ο Πάριος. Φταίμε κι οι δυο, το υπόλοιπο κομμάτι λέει φταίω εγώ.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!