Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δυσανασχετεί όταν μιλάω για εκείνην, αλλά εγώ δεν μπορώ να το αποφύγω»


Ο Γιάννης Ζουγανέλης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε αρχικά: «Η Ελεωνόρα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που αποσπά την αγάπη από τους άλλους ανθρώπους και κυρίως από εμένα. Εύχομαι στους πατέρες και στις μητέρες όλους του κόσμου-εσύ μάλιστα είσαι και χωρισμένος πατέρας κι αυτό παίρνει άλλη διάσταση, διεκδίκησες- να αποσπάσουν την αγάπη από τα παιδιά, αφού πρώτα την δώσουν.

Είμαι ευτυχής που η κόρη μου είναι αυτή που είναι. Κάθε φορά που τη βλέπω, λέω πότε πρόλαβε και μπήκε σε αυτές τις διαστάσεις. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή και βέβαια, είναι πάρα πολύ δυνατή… Η Ελεωνόρα συζητά για τα προσωπικά της με τη μητέρα της, την Ισιδώρα που είναι μία όαση, η οποία μπορεί να ακούσει και να συμβουλέψει».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν η κόρη του ζήτησε τον λόγο όταν του ζητούσαν να μιλήσει για τον χωρισμό της, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Η Ελεωνόρα λίγο δυσανασχετεί όταν μιλάω για εκείνην, αλλά εγώ δεν μπορώ να αποφύγω, τι να κάνω; Δυσανασχετεί όταν μιλάω γι’ αυτήν και μπορεί να έχει περισσότερο δίκιο από εμένα. Τι να κάνω; Ενώ είναι τρομερά κοινωνική, η δημοσιοποίηση της ιδιωτικής της ζωής…».

Όσο για την αγκαλιά που έκανε στον Νίκο Συρίγο, στον φημολογούμενο σύντροφο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε: «Είναι χαρά η αγκαλιά. Χαίρομαι με την Ελεωνόρα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!