Γιάννης Γρόσης: Κάνει τις Δευτέρες «μαγικές» με τις live εμφανίσεις του Από 31 Οκτωβρίου στο «Caretta»


Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, ανεβαίνει στο stage του «Caretta» και, από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, θα κάνει την εβδομάδα μας να ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι προσωπικές επιτυχίες του «Ξέρει Κανείς» και «Στην Άκρη Του Κόσμου» που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους και το πιο πρόσφατο «Κάτι Αλλάζει», τα οποία κυκλοφορούν από την Panik Platinum, ο Γιάννης Γρόσης θα κάνει τα βράδια της Δευτέρας να ξεχωρίζουν, γεμίζοντάς τα με μοναδικές μουσικές στιγμές.

Παράλληλα θα μας παρουσιάσει και τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δεν Είσαι Αγάπη», ένα δυνατό τραγούδι που σίγουρα θα μας παρασύρει!

Από τις 31 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, ο όμορφος χώρος του «Caretta» (διαδόχου Παύλου 46, Γλυφάδα) θα μετατρέπεται στο απόλυτο hot spot που θα κάνει τον κόσμο μία παρέα, η οποία θα διασκεδάζει με την υπέροχη φωνή του Γιάννη Γρόση.

Ο Γιάννης Γρόσης ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το «Χ Factor», όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο talent show, χάρισε ξεχωριστές ερμηνείες ακόμα και σε πολύ απαιτητικά τραγούδια. Ενδεικτικό του ταλέντου του και της αγάπης του κόσμου είναι το ότι ο Γιάννης Γρόσης δεν τέθηκε ποτέ υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ οι κριτές του «X Factor», είχαν μόνο θετικά σχόλια για εκείνον και ο Γιώργος Θεοφάνους του πρότεινε on air να συνεργαστούν σε live εμφανίσεις του. Αμέσως μετά τη νίκη του στο «X Factor», εντάχθηκε στην οικογένεια της Panik και ξεκίνησε τα δισκογραφικά του βήματα, ενώ έχει «μαγέψει» με τις κατά καιρούς live εμφανίσεις του, είτε solo, είτε σε επιτυχημένα σχήματα όπως στο «Romeo Club» δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!