Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένας πολύ γοητευτικός ηθοποιός με εμπειρία ετών στο χώρο και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες. Πέραν αυτού, είναι και ένας πολύ ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας, στο πλευρό της μελαχρινής καλλονής, Μαρίας Κορινθίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Celebrity Travel και στον Νίκο Κοκλώνημίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πλέον στον κλάδο του, καθώς πολλοί ερασιτέχνες έχουν εισχωρήσει στο χώρο της υποκριτικής. Μεταξύ άλλων είπε: «Στην Ελλάδα το 50% θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, το υπόλοιπο 30-20% θέλουν να γίνουν τραγουδιστές και μοντέλα και ό,τι απομένει θέλουν να γίνουν διευθυντές».

Επίσης, δε δίστασε να μιλήσει και για την τελευταία τρανταχτή είσοδο στο χώρο, που συζητήθηκε πολύ, που δεν είναι άλλη από αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο νικητής του Survivor φέτος πρωταγωνιστεί σε μία πιο τις πιο επιτυχημένες σειρές της Ελληνικής TV, το Τατουάζ: «Θα είχα πρόβλημα προσωπικά αν ο Ντάνος πήγαινε απευθείας να παίξει στην Επίδαυρο. γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν μπει στην Επίδαυρο εδώ και χρόνια πολλά».