Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα 17 κατάλαβα ότι είμαι καλός στο μπάσκετ


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλεσμένος στα Highlights του ESPN με τον Ομάρ Ράγια ώστε να μιλήσει για την καριέρα του και την εξαιρετική πορεία που έχει σημειώσει. Πάντα στο πλευρό του τα αδέρφια του Θανάσης, Κώστας, Άλεξ και τη μητέρα του Βερόνικα, βρέθηκαν όλοι μαζί εκεί για την προώθηση της ταινίας Rise: The History of Antetokounmpo, που δημιούργησε η Disney και βασίζεται -κυρίως-στη ζωή του και τον δρόμο προς την κορυφή.

Ο Γιάννης μαζί με τον αδερφό και συμπαίκτη του στους Μπακς, Θανάση, σχολίασαν μερικές από τις στιγμές της βιογραφικής αθλητικής-δραματικής ταινίας ενώ όλα τα αδέρφια συμφώνησαν ότι δεν είχαν ιδέα για το πόσο καλοί ήταν όταν άρχισαν να παίζουν μπάσκετ.

Ακόμα προσπαθούμε να είμαστε καλοί. Εγώ ξεκίνησα στα 13 μου και μάλλον στα 17 μου κατάλαβα ότι είμαι καλός», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα σήμαινε το Μιλγουόκι για εμένα και την οικογένειά μου. Την πρώτη ημέρα που έφτασα ήμουν ενθουσιασμένος, ήθελα να έχω μία σπουδαία καριέρα. Δεν με ενδιέφερε το χιόνι και το κρύο, αν και ήταν ζεστά τις πρώτες ημέρες. Με ξεγέλασαν. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η πόλη θα σήμαινε τόσα πολλά για εμένα. Ότι θα έφερνα ένα πρωτάθλημα στην πόλη. Η αγάπη που πήρε η οικογένειά μου είναι μεγάλη. Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα ήταν δυνατό, πρόσθεσε, ενώ σχολιάζοντας το κάρφωμα περνώντας πάνω από τον Χάρνταγουεϊ είπε:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!