Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, την 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή, η οποία περιμένει τον καρπό του έρωτά τους. Οι δύο τους σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Πανόραμα Κινέτας.

Πολλές ήταν οι εκπομπές που έδωσαν το παρών με τα συνεργεία τους στο μυστήριο. Ωστόσο όπως η ρεπόρτερ του «Μαζί σου» δεν δέχτηκε και την καλύτερη υποδοχή! Όπως έκανε γνωστό η Τατιάνα Στεφανίδου, η δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από συγγενείς του Υπάτιου Πατμάνολγου!

«Κάποια από τα μέλη της οικογένειας του ζευγαριού ενοχλήθηκαν που έγινε γνωστή η είδηση του γάμου… Όταν πήγε η συνάδερφος στην εκκλησία δέχθηκε επίθεση από κοντινούς συγγενείς του ζευγαριού, δεν μπορώ να σας περιγράψω… Κόντεψε η κοπέλα να βάλει τα κλάματα… Όταν σου έχει σταθεί όλη η Ελλάδα, τέτοιες συμπεριφορές δεν δείχνουν μεγαλείο ψυχής. Από την άλλη εμείς θέλουμε να πούμε «Μην αισθάνεστε ενοχές, μην κατηγορείτε κανέναν που αποφασίσατε να κάνετε αυτό το βήμα στη ζωή σας. Εμείς μέσα από την καρδιάς μας σας ευχόμαστε να είστε ευτυχισμένοι και να έρθει με το καλό το παιδί σας στον κόσμο… Δεν πειράζει!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.