Γάμος για Λυκουρέζο – Καλογρίδη; Η αποκάλυψη και η διάψευση!


Σάλος έχει προκληθεί με δημοσίευμα περιοδικού που θέλει τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να κάνουν σχέδια γάμου για τον επόμενο Σεπτέμβριο!

Ήταν φήμη, έγινε δημοσίευμα, αλλά επιβεβαίωση δεν υπήρχε. Μέχρι τη στιγμή δηλαδή που ο κουμπάρος αποφάσισε – παρόλο που δεν τον αφήνουν, όπως σημείωσε ο ίδιος – να το “καρφώσει”. Και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Κοκλώνη!

Ο λόγος για την Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο που φαίνεται ότι κάνουν σχέδια γάμου και έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός.

Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο ποινικολόγος ζουν έναν δυνατό έρωτα και μοιάζει να θέλουν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ένα μυστικό. Δεν με αφήνουν, αλλά εγώ θα σας το πω. Δεν κρατιέμαι. Γάμος θα γίνει και ο κουμπάρος θα είμαι εγώ! Που; Συντονιστείτε για να δείτε…» είπε στο story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παρουσιαστής, βίντεο που όμως έσβησε μετά από μερικά λεπτά.

Η διάψευση της Μαρίας Ελένης

Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο ποινικολόγος δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, αλλά η Μαρία Ελένη βρέθηκε χτες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε ότι ο γάμος δεν ισχύει! Ωστόσο ο κολλητός τους φίλος, Νίκος Κοκλώνης προχώρησε σε μια ανακοίνωση, το βράδυ της Τετάρτης η οποία εξαφανίστηκε μόλις λίγα λεπτά αργότερα!

Να σας θυμίσουμε πάντως ότι τον Σεπτέμβριο θα έχει «κλείσει» ένας χρόνος από τον θάνατο της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη αφού έφυγε από την ζωή το περσινό καλοκαίρι…


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!