Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό. Το  μοντέλο που γνωρίσαμε μέσω του My Style Rocks, απάντησε για όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες. Να σας θυμίσουμε πως προκλήθηκε μεγάλος ντόρος, όταν δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ότι η Ανδριώτου είναι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Βασάλο–Βαλαβάνη. 

Έξαλλη με την Βρισηίδα Ανδριώτου και το εξώδικο η Κατερίνα Καινούργιου: «Να σου πω γλυκιά μου…»

Το μοντέλο έστειλε εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου, για το οποίο ξεκαθάρισε στην συνέντευξη της πως ποτέ δεν χαρακτήρισε  την παρουσιάστρια “κυρία” σε εισαγωγικά και την προέτρεψε να το δημοσιεύσει ολόκληρο: “Έστειλα εξώδικο στην Κατερίνα γιατί επέτρεψε να ειπωθούν όλα αυτά τα πράγματα και στην Τζωρτζέλα γιατί παρερμήνευσε τα λόγια μου… Δεν την είπα την Κατερίνα “κυρία”, αν έχει το θάρρος να δημοσιεύσει όλο το εξώδικο, δεν έγραψα ποτέ με εισαγωγικά. Εισαγωγικά έβαλα στο κύριος , στον δημοσιογράφο, στον Ρούτα… Όπως είπα το περί ηθικής το παρερμήνευσε… Ας δημοσιεύσει όλο το εξώδικο για να δούμε τι είπα περί ηθικής. Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του δημοσιογράφου γιατί θίχτηκα”.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα, – προφανώς από θαυμαστές του ζευγαριού: “Θύμωσα γιατί έχω κι εγώ μια ζωή και δεν ασχολούμαι με τον Βασάλο και την Ευρυδίκη. Με βγάζουν πέτρα του σκανδάλου και βγάζουν μια κακιά Βρισηίδα… Μου στέλνουν παιδιά απειλητικά μηνύματα ότι έχω μπει ανάμεσά τους. Και όλο αυτό δημιουργήθηκε από την εκπομπή της Καινούργιου…Δεν το έκανα για τη δημοσιότητα, εγώ ήμουν η Βρισηίδα του My style rocks”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: