Βραδινό μπάνιο και σεξ στην παραλία!


Πες μου πως δε γούσταρες ή δε γουστάρεις τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία να ξεφύγεις απ’ τα τετριμμένα και να δοκιμάσεις την απόλαυση του διαφορετικού. Να ξεφύγεις, ρε αδερφέ, απ’ τα καθωσπρέπει και τα ταμπού και να απελευθερωθείς από κάθε πουριτανισμό.

Δε σου λέει κανείς να βγεις τελείως απ’ τα όριά σου, απλώς να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια και να απελευθερωθείς από όσα σου επιβάλλουν οι άλλοι και τα αποδέχεσαι, ενώ ενδόμυχα άλλα ονειρεύεσαι και φαντάζεσαι.

Φτάσε το σεξ στο δικό σου λέβελ ηδονής χωρίς να μετράς και να υπολογίζεις τι θα πει ο κόσμος. Άρπαξε μια καλοκαιρινή βραδιά το ταίρι σου και ξεχυθείτε στην πιο κοντινή παραλία, χωρίς να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή ή τις διακοπές. Κάν’ το έτσι απλά κι αυθόρμητα, πάνω στην καύλα της στιγμής.

Μια πετσέτα θα χρειαστείτε μόνο -ή κι όχι. Μπες και κάνε παιχνίδι μέσα στο νερό. Άσε την αλμύρα να παίξει με κάθε ερεθισμένο κομμάτι σάρκας σου και παραδώσου στο σκοτάδι και τον πόθο. Αν φοβάσαι, κόλλησε το κορμί σου πάνω στον παρτενέρ σου. Αφέσου και μη σκέφτεσαι. Δοκίμασέ το. Το τρέμουλο της κορύφωσης θα το σβήνει η ένωσή σας και την κάψα σας θα τη δροσίζει το υγρό στοιχείο.

Κι έπειτα βγες και ξάπλωσε στην αμμουδιά, στη μέση του πουθενά χωρίς ίχνος υφάσματος να εμποδίζει την αναζήτηση και την ανακάλυψη της σάρκας που καρτερικά σε περιμένει για να φτάσετε μαζί στην κορύφωση.

Βλέμματα και σώματα ερεθισμένα να σκιαγραφούνται απ’ το φεγγάρι και να ρουφάνε αισθήσεις και συναισθήματα. Δυο άνθρωποι υποταγμένοι στο ένστικτο της ηδονής, χωρίς φραγμούς, χωρίς όρους και χωρίς οδηγίες χρήσης. Δοκίμασε ίσως και νέες στάσεις. Κι αν δε βολεύεσαι κι αν πονάει το κορμί σου, κερδίζει η απόλαυση, που σε αποζημιώνει για κάθε μελανιά ή γρατζουνιά που μπορεί να αποκτήσεις.

Να καυλώνεις και να βογκάς χωρίς να σκέφτεσαι αν θα ακουστείς ή θα παρεξηγηθείς απ’ τους γύρω σου. Να γλείφεις την αλμυρή σάρκα του συντρόφου σου, επιμένοντας περισσότερο σ’ εκείνες τις μικρές πτυχές του κορμιού του, χαρίζοντάς του ταυτόχρονα δροσιά και διέγερση.

Μαλλιά μπερδεμένα, πλεγμένα στα δάχτυλα να τραβιούνται δυνατά προκαλώντας αντίδραση και προσμονή. Σ’ ένα ταξίδι κάτω απ’ τον ουρανό με μόνη αποσκευή την επιθυμία να ενωθείς, να γίνεις ένα, εκεί σ’εκείνο το σημείο που η θάλασσα ξεδιψάει τη γη.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: pillowfights.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!