Βλέπεις όνειρα με σεξ;


Τα όνειρα κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ένα αποτέλεσμα των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωής μας αλλά και το υποσυνείδητο μας, αφού περνάνε σε αυτό και έπειτα επανεμφανίζονται μέσα από εικόνες που διαρκούν μονάχα μερικά δευτερόλεπτα.

Η ποικιλία τους είναι τεράστια, αφού οι άνθρωποι ονειρεύονται χωρίς όρια και κανόνες. Αυτό έχει οδηγήσει τους ψυχαναλυτές ακόμα και στην ανάλυση και μελέτη τους, με την ερμηνεία τους να θεωρείται σημαντική προσφορά στην ψυχολογία.

Γεγονότα, επιθυμίες, ανησυχίες, πρόσωπα είναι μερικά από τα συστατικά τους, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις, στις οποίες και θα επικεντρωθούμε όπου τα όνειρα αποτελούνται από φαντασιώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το σεξ την ώρα του ύπνου είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το θεωρείτε απιστία, αφού στη θέση του συντρόφου σας υπήρχε κάποιος άλλος άντρας; Κι όμως αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με κάποιο σεξουαλικό απωθημένο σας, που θέλετε να ικανοποιήσετε στην πραγματική σας ζωή.

Αν ακόμα νιώθετε ενοχές ή ντροπή για αυτό, διαβάστε τι σημαίνει το όνειρο κατά το οποίο συνευρίσκεστε σεξουαλικά με κάποιον, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Ιαν Γουόλανς, που ασχολείται επαγγελματικά με αυτό.

Σεξ με τον πρώην

Το όνειρο αυτό είναι προειδοποιητικό. Δείχνει πως επαναλαμβάνετε κακές συνήθειες μιας αποτυχημένης σχέσης, αφού πια δεν είστε μαζί του.

Σεξ με έναν άγνωστο άντρα

Η συγκεκριμένη σκηνή ενδεχομένως να σας τρομάξει. Σύμφωνα με τον ειδικό, το υποσυνείδητο σας σάς λέει να ρίξετε τις μάσκες και να αποκαλύψετε ένα κρυφό σας ταλέντο.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!