Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε στις καταθέσεις της η 24χρονη


Τα όσα είπε η 24χρονη, η οποία καταγγέλλει τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, στις καταθέσεις της φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 24χρονη γυναίκα έχει δώσει τρεις καταθέσεις, οι δύο στην αστυνομία και μια την περασμένη Παρασκευή στην ανακρίτρια.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς η κοπέλα, φεύγοντας από το πάρτι, καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της. Τότε αποφασίζει να επικοινωνήσει με τον γνωστό της, ο οποίος την είχε καλέσει και στο εν λόγω πάρτι, κι ο οποίος της προτείνει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο.

Η 24χρονη κλείνει δωμάτιο κι ενώ κατευθύνεται προς αυτό συναντάει τρεις άνδρες από την Αθήνα: Πρόκειται για δύο αδέρφια γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και ακόμα έναν άνδρα.

Από εκεί και πέρα δεν θυμάται σχεδόν τίποτα, βάσει όσων είπε στις καταθέσεις της.

Το πρωί όταν ξυπνά συνειδητοποιεί ότι είναι σε ένα άλλο δωμάτιο, αφού βλέπει μια βαλίτσα με ανδρικά ρούχα, αλλά και άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε άνδρα, ενώ είναι γυμνή.

Η κοπέλα καταλαβαίνει ότι κάτι έχει συμβεί και αμέσως απευθύνεται στην αστυνομία, όπου κάνει καταγγελία.

 Από τους τρεις άνδρες, ο ένας παραδέχεται ότι έχει συνευρέθηκε μαζί της. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι έγινε με τη θέλησή της. Ο άνδρας αυτός απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή καταγγελίες περί κυκλώματος μαστροπείας διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Εκτός από τις καταγγελίες αυτές στα social media, για μεγάλο κύκλωμα που πρέπει να εξαρθρωθεί κάνει λόγο και ο δικηγόρος της 24χρονης, που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κύκλωμα είχε ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης ξεκαθαρίζεται ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Στην υπόθεση που αναδείχθηκε μέσα από τα social media φέρονται να εμπλέκονται μέλη μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας με οικονομική επιφάνεια.

«Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω», είπε στον δικηγόρο της η 24χρονη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!