Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο όταν ο Κάρολος έμαθε την επιδείνωση της υγείας της


Λεπτομέρειες για τις κρίσιμες στιγμές στο περιβάλλον του βρετανικού θρόνου, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η βασίλισσα Ελισάβετ έρχονται στη δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά, αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο της ενημέρωσης που είχε ο Κάρολος και η Καμίλα για την επιδείνωση της υγείας της μητέρας του.

Όπως έγινε γνωστό, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασιλική σύζυγος Καμίλα ενημερώθηκαν όσο βρίσκονταν στο Dumfries House στη Σκωτία.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα προτού βγει η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για την επιδείνωση της υγείας της βασίλισσας, Κάρολος και Καμίλα άκουσαν έναν βοηθό να τρέχει και να τους αναζητά.

Όπως αναφέρει ο βασιλικός συντάκτης του Newsweek, Τζακ Ρόιστον, εκείνη την ώρα η Καμίλα προετοιμαζόταν για να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την κόρη του Τζορτζ Μπους, Τζένα, όταν ο Κάρολος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.  

Η Τζένα Μπους Χάγκερ ήταν και εκείνη που μετέφερε για τον ήχο των γρήγορων βημάτων στο διάδρομο, σημείωσε ο Ρόιστον μιλώντας στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV.

Λίγη ώρα μετά την αναστάτωση στο Dumfries House και το τηλεφώνημα στον Κάρολο, ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονταν σε ένα ελικόπτερο με προορισμό το κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου βρισκόταν η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ειδικότερα, Κάρολος και Καμίλα φέρεται να ενημερώθηκαν στις 12:30 το μεσημέρι, με την ανακοίνωση του παλατιού για την εξέλιξη της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ να γίνεται μόλις 4 λεπτά αργότερα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!