Βανάκι αρπάζει ξαφνικά φωτιά σε βενζινάδικο – Πήδαγαν από τα παράθυρα οι επιβάτες. Βίντεο


Τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν οι 13 επιβάτες ενός βαν στη Νότια Αφρική, όταν αυτό τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες σε ένα βενζινάδικο, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα στο προάστιο Bramley, στο Γιοχάνεσμπουργκ, στις 27 Μαρτίου.

Στα δραματικά πλάνα φαίνεται το βανάκι -το οποίο περιγράφεται ως ταξί- να βρίσκεται σε πρατήριο καυσίμων και ξαφνικά να ξεσπά φωτιά κάτω από τους μπροστινούς τροχούς.

Ο συνοδηγός παλεύει να ανοίξει την πόρτα, ενώ ένας άλλο επιβάτης πετάγεται από το πίσω παράθυρο.

Ο 36χρονος υπάλληλος του βενζινάδικου Abdullah James, έσπευσε ηρωικά στο παράθυρο του συνοδηγού και προσπάθησε να το ανοίξει, ενώ άλλοι πηδούσαν έξω από τα παράθυρα απεγνωσμένοι.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο άνδρας στη θέση του συνοδηγού καταφέρνει τελικά να βγει από το παράθυρο.

Μάλιστα, οι υπόλοιποι επιβάτες καταφέρνουν να βγουν από το βαν, λίγο πριν εκραγεί το μπροστινό μέρος του οχήματος.

«Όταν είδα τη φωτιά να έρχεται κάτω από αυτό το ταξί, έτρεξα αμέσως κοντά του για να βοηθήσω όσους βρίσκονταν μέσα, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Δεν σκεφτόμουν καν τον εαυτό μου, υπήρχαν τουλάχιστον 13 άνθρωποι εκεί μέσα και ήξερα ότι δεν μπορούσα να τους αφήσω στη φωτιά», είπε ο υπάλληλος του βενζινάδικου, προσθέτοντας ότι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά στην προσπάθειά τους να δραπετεύσουν από τα παράθυρα.

 
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!