Βαλάντης-Droulias Brothers: Τα «σπάνε» με το εκρηκτικό remix του «Τι άλλο θέλεις πιο πολύ» (βίντεο)


Όταν ο Βαλάντης ξανά συναντάει στο στούντιο ηχογράφησης τους Droulias Brothers, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι ανατρεπτικό, εκρηκτικό, που ξεσηκώνει με τον ρυθμό του.

Μετά και την τεράστια επιτυχία του «Ασανσέρ», ο Βαλάντης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κωνσταντίνο και Ηλία Δρούλια, σε ένα ξεσηκωτικό remix, του «Τι άλλο θέλεις πιο πολύ». Ένα μοναδικό flash back στα 90ς, σε ένα τραγούδι που όλοι λατρέψαμε (σε μουσική του Βαλάντη και στίχους του Πάνου Φαλάρα), «φοράει» τα καλά του, τους μοντέρνους και σύγχρονους ρυθμούς του, και με την ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παντζή, «παντρεύεται» με την λύρα! O Βαλάντης καινοτομεί, μπαίνοντας στον ρόλο του Κρητικού, και υπό την καθοδήγηση του μετρ της λύρας και της μαντινάδας, Κωνσταντίνου Δρούλια, κλέβει την παράσταση, ερμηνεύοντας μαντινάδες.

Το «Τι άλλο Θέλεις πιο πολύ», που είναι αποτέλεσμα της φιλίας και της φετινής τους συνεργασίας στο “North Stage”, μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven Music, και αναμένεται να γίνει το απόλυτο winter hit, που θα προκαλέσει «καύσωνα» διασκέδασης.

Απολαύστε το:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!